Nyírfa apartmanház Sárvár, Dőröske - Apartman Sárvár
SÁRVÁR

Minden vélemény számít nekünk, éppen ezért lehetőséget adunk vendégeinknek, hogy értékeljék szolgáltatásainkat.


Hozzászólások

7 hozzászólás a(z) “Rólunk írták” bejegyzéshez

 1. Kircsi Tibor szerint:

  Nagyon ajánlott, tiszta, tágas és jól felszerelt apartman, kedves vendéglátóval
  :-) Tiszta, jól felszerelt apartman. Különösen tetszett, hogy minden helyiség tágas, még a fürdőszoba is. A vendéglátó nagyon kedves volt és mindenben segített.
  :-( Jobb lett volna, ha a távozás napján nem kell 10-ig elhagyni az apartmant, 1-2 óra plusz sokkal kényelmesebbé tette volna az utolsó napot is.

 2. Diczházi Rita szerint:

  A legeslegjobb szállás, ahol valaha voltam!
  Az apartman teljesen azt mutatta amit a képeken láttam. Tiszta rendezett kényelmes jól felszerelt. A város központja rövid sétával elérhető, de nyugodt csendes helyen van. Nagyon jól lehetett pihenni. Minden közel van, a szállásadók kedvesek. Mindenkinek ajánlom, jól éreztük magunkat. Zsuzsa

 3. Faragó Zsutsanna szerint:

  A legeslegjobb szállás, ahol valaha voltam!
  :-) Borkóstoló, a legkedvesebb házigazda, ötcsillagosnál is kényelmesebb ágy… egyszerűen nincs semmi negatívum! az egyetlen amit sajnáltunk, hogy csak egy napot töltöttünk el itt, így a gyönyörűen kialakított és ápolt kertben már nem volt időnk olvasni, pihenni

 4. Habléné Nagy Viktória szerint:

  Szállásadóink érkezéskor az autóbejárónál vártak, segítettek a csomagok behordásában, kulcsátvételnél -az igényesebb hotelekhez hasonlóan-, üdvözlő itallal fogadtak. Egy komplett, jól felszerelt, két hálóteres lakás állt rendelkezésünkre, nagyon szépen kialakított, külön kertrésszel, bútorozott terasszal. Mindenkinek szívesen ajánljuk, aki nyugodt pihenésre vágyik.

 5. Jakab Péter szerint:

  Tökéletes
  Tiszta, tágas, jól felszerelt, szállás + kedves, rugalmas szállásadó!

 6. Filipovics Bianka szerint:

  :-) Lajos és felesége csodálatos házigazda, körbevitt a városon, megmutatta mi hol van. Egészen biztosan visszatérünk még!

 7. Fink Norbert szerint:

  Legközelebb is itt foglalunk szállást.
  Makulátlan tisztaság és rend. Rendkívül barátságos, udvarias házigazda. Csendes nyugodt környezet, nagyszerű az udvaron belüli parkolási lehetőség. Nagyon szép rendezett a kert, a jó idő lehetővé tette, ki is ültünk. Az utca csendes, ugyanakkor mindenhez nagyon közel van.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Iratkozzon fel hírlevél szolgáltatásunkra!

GALÉRIA
RÓLUNK ÍRTÁK
Fink Norbert írta:
Legközelebb is itt foglalunk szállást. Makulátlan tisztaság és rend. Rendkívül barátságos, udvarias házigazda. Csendes nyugodt környezet, nagyszerű az udvaron belüli parkolási lehetőség. Nagyon szép rendezett a kert, a jó idő lehetővé tette, ki is ültünk. Az utca csendes, ugyanakkor mindenhez nagyon közel van.
Filipovics Bianka írta:
:-) Lajos és felesége csodálatos házigazda, körbevitt a városon, megmutatta mi hol van. Egészen biztosan visszatérünk még!
Jakab Péter írta:
Tökéletes Tiszta, tágas, jól felszerelt, szállás + kedves, rugalmas szállásadó!

SZÁLLÁS.HU ÉRTÉKELÉS
KÖVESSEN MINKET!